Συνθετικό Έργο

 • Ηχοποίηση της Εικόνας – Οπτικοποίηση της Μουσικής: ζωγραφικές συνθέσεις μου που αποτελούν οπτικοποίηση μουσικών μου συνθέσεων.

Ιστοσελίδα Ανάρτησης Δράσης: http://www.art-mp.gr/

 • Σύνθεση και παραγωγή του Μουσικού Σήματος για το Φεστιβάλ Παιδείας 2000 του Δήμου Σταυρούπολης  2000. Βράβευση.

Ιστοσελίδα Ανάρτησης Δράσης: http://www.nano-micro.gr/omilos/?p=2585

 • Σύνθεση έργου για πιάνο με τίτλο «Ελένη και Αχιλλέας» για θεατρικό έργο που βασίστηκε στο μυθιστόρημα της  Άλκης Ζέη , «Η Αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα», μια παράσταση της θεατρικής ομάδας του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που ανέβηκε στις 25/10/2012 στην Αίθουσα «Αλέξανδρος Δελμούζος».

Ιστοσελίδα Ανάρτησης Δράσης: http://www.nano-micro.gr/omilos/?p=459

Μουσική Επιμέλεια & Σκηνογραφία Θεατρικών Παραστάσεων

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 • Σκηνογραφία στην όπερα “La serva padrona” του G.B.Pergolesi, παραγωγή του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο «Αυλαία» στις 23 και 24 Μαΐου 1992.

Ιστοσελίδα Ανάρτησης Δράσης: http://www.nano-micro.gr/omilos/?p=877

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 • Μουσική επιμέλεια & σκηνογραφία για το μονόπρακτο θεατρικό έργο «Εσωτερικές ειδήσεις»του Μάριου Ποντίκα, που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης. Η παράσταση ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης   στις 26 Μαΐου 1999.

Ιστοσελίδα Ανάρτησης Δράσης: http://www.nano-micro.gr/omilos/?p=932

 • Μουσική επιμέλεια & σκηνογραφία για το μονόπρακτο θεατρικό έργο «Η κυρία δεν πενθεί» του Κώστα Μουρσελά, που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης. Η παράσταση ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης  στις 26 Μαΐου 1999.

Ιστοσελίδα Ανάρτησης Δράσης: http://www.nano-micro.gr/omilos/?p=932

 • Μουσική επιμέλεια & σκηνογραφία για το μονόπρακτο θεατρικό έργο «Η αρκούδα» του Αντόν Τσέχωφ, που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης. Η παράσταση ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης στις 26 Μαΐου 1999.

Ιστοσελίδα Ανάρτησης Δράσης: http://www.nano-micro.gr/omilos/?p=932

 • Μουσική επιμέλεια & σκηνογραφία για το μονόπρακτο θεατρικό έργο «Οι Ένοχοι» του Χ. Σαμουηλίδη, που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης. Η παράσταση ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης στις 19 Μαΐου 2000.

Ιστοσελίδα Ανάρτησης Δράσης: http://www.nano-micro.gr/omilos/?p=953

 • Μουσική επιμέλεια & σκηνογραφία για το μονόπρακτο θεατρικό έργο «Η Αρχιτέκτων» της Φ. Τρέζου, που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης. Η παράσταση ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης στις 19 Μαΐου 2000.

Ιστοσελίδα Ανάρτησης Δράσης: http://www.nano-micro.gr/omilos/?p=953

 • Μουσική επιμέλεια & σκηνογραφία για το θεατρικό έργο «Παραμύθι για δύο» του Φ. Ρίντλεϊ, που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα του 7ου Γυμνασίου Σταυρούπολης.Η παράσταση ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης στις 18 Μαΐου 2001.

Ιστοσελίδα Ανάρτησης Δράσης: http://www.nano-micro.gr/omilos/?p=965

 • Μουσική διασκευή/ενορχήστρωση/διδασκαλία των 9 τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι για το θεατρικό έργο «Παραμύθι χωρίς όνομα» του Ι. Καμπανέλλη, που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα του 7ου Γυμνασίου Σταυρούπολης.

Η παράσταση ανέβηκε:

 • Στο   Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης στις18 Ιουνίου 2003.
 • Στην Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή στην Κωνσταντινούπολη, στις 17/4/2003.

Παραγωγή CD με τα τραγούδια του Μ. Χατζιδάκι ερμηνευμένα από το μουσικό σύνολοτου σχολείου, σε ενορχήστρωση Μαρίας Πατιώ.

Ιστοσελίδα Ανάρτησης Δράσης: http://www.nano-micro.gr/omilos/?p=983

Τηλεοπτική εκπομπή «Reading the City Stockholm»

 • Παραγωγή Τηλεοπτικής Εκπομπής στο τηλεοπτικό στούντιο του Σουηδικού Μουσείου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Στοκχόλμης (Tekniska Museet), με θέμα «τα εκπαιδευτικά ταξίδια και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μουσεία – Reading the City Stockholm». Η εκπομπή αυτή παρουσιάστηκε στην Κρατική Σουηδική Τηλεόραση στις 16 Αυγούστου 2013.

Η εκπομπή αναρτήθηκε στο youtube στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: