2012-2013 Συναυλία στην Αίθουσα Τέχνης Φ.Α.Α.Θ.

2012-2013 Συναυλία στην Αίθουσα Τέχνης Φ.Α.Α.Θ.

 

 

Συνεργασία του Ομίλου Ορχήστρας Γυμνασίου-Λυκείου του Π.Π.Σ.Π.Θ. με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης (Φ.Α.Α.Θ.) – Συμμετοχή στην Τελετή Εγκαινίων Έκθεσης Χαρακτικής με θέμα: «Θεσσαλονίκη, πόλη μαγική, πόλη ονειρεμένη»

Η Έκθεση Έργων Χαρακτικής μαθητών/τριών του Π.Π.Σ.Π.Θ. αποτελεί τη συμβολή του Σχολείου μας στον εορτασμό για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την ένωσή της με την Ελλάδα.

Τα έργα φιλοτεχνήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος των εικαστικών υπό την εποπτεία και καθοδήγηση της κ. Βούλας Λιόλιου.

Παράλληλα ο Όμιλος Ορχήστρας Γυμνασίου-Λυκείου και η Χορωδία Γυμνασίου-Λυκείου του Π.Π.Σ.Π.Θ., με την καθοδήγηση, διδασκαλία και διεύθυνση της κας Πατιώ Μαρίας (καθηγήτριας Μουσικής) μελέτησε και ερμήνευσε τραγούδια που αναφέρονται στη Θεσσαλονίκη και πλαισίωσε με αυτά την Τελετή των Εγκαινίων της Έκθεσης.

Η Έκθεση φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης (Φ.Α.Α.Θ.), Αγίας Σοφίας 38 (υπόγειο),  από 10 έως 23 Ιανουαρίου 2013.

Εγκαίνια Έκθεσης Χαρακτικής μαθητών του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΟΛΗ ΜΑΓΙΚΗ, ΠΟΛΗ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ”

(

 

Αφίσα του Ομίλου Ορχήστρας

Αφίσα Έκθεσης
Πρόσκληση Τελετής Εγκαινίων 1
Πρόσκληση Τελετής Εγκαινίων 2

Φωτογραφίες

Μουσική διδασκαλία & διεύθυνση: Μαρία Πατιώ

Comments are closed.