2020–2021 8ο Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων: video clip «Μαζί θ’ αλλάξουμε τον κόσμο»

2020–2021 8ο Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων: video clip «Μαζί θ’ αλλάξουμε τον κόσμο»

Οι μαθητές/τριες της γ’ Γυμνασίου, στο πλαίσιο του προγράμματος e-Twinning “Basta con climate change” και του περιβαλλοντικού προγράμματος “Volunteens: Κλιματική αλλαγή! Σειρά σου τώρα!”, δημιούργησαν ένα τραγούδι/video clip με τίτλο:

«Μαζί θ’ αλλάξουμε τον κόσμο»

ΠΣΠΘ – Μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο

ΠΣΠΘ – Μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο (English Version)

Όλοι/ες οι μαθητές/τριες συνεργάστηκαν για την συγγραφή των στίχων. Μελετήσαν και στη συνέχεια ηχογραφήσαν το τραγούδι  με τον γνωστό τρόπο «Μένοντας Σπίτι» (υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Μαρία Πατιώ, Μουσικός).

Κατά την εβδομάδα 1-5/2/2021 που το Π.Σ.Π.Θ λειτούργησε δια ζώσης η κ. Γιάνα Παπαναγιώτου, Γυμνάστρια  επιμελήθηκε την χορογραφία.

Η επιμέλεια του videoclip έγινε από την κ. Αλεξάνδρα Μαυρίδου, Φιλόλογο.

Συντονίστρια των προγραμμάτων e-Twinning “Basta con climate change” και “Volunteens: Κλιματική αλλαγή! Σειρά σου τώρα!”είναι η κ. Ελένη Ρώσσιου, Πληροφορικής-Μαθηματικών.

Το videoclip παρουσιάστηκε στο 8ο Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων την Τετάρτη 26 & Πέμπτη 27 Μαΐου 2021, 9.00-14.00, που διοργάνωσε η ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης & Γραφεία Πολιτιστικών Θεμάτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Comments are closed.